info@lifeexperts.be
facebook
linkedin
04/06/2021 fsma

Partnermakelaars Life Experts kunnen rekenen op de steun van Life Experts bij het invullen van de FIMIS-vragenlijst.

De AML Survey of FIMIS vragenlijst van het FSMA laat de meeste verzekeringsbemiddelaars niet onberoerd.  De periodieke vragenlijst betreft een rapportering van de makelaar naar het FSMA in de strijd tegen het witwassen van geld en de financiering van terrorisme (WG/FT).  De makelaar moet daarbij gedetailleerde statistieken met betrekking tot zijn portefeuille levensverzekeringen overmaken aan het FSMA.  Uit ervaring en via de fora met lotgenoten weten we dat bij menig verzekeringskantoor dit telkenmale tot hoofdbrekens leidt.       

Niet zo bij onze partnermakelaars.  Onze nieuwe partnermakelaars stelden deze week vast dat ze de vragenlijst nauwelijks nog moeten invullen... want Life Experts beheert hun portefeuille van A tot Z.  Het is dus Life Experts die deze verplichting overneemt.  Een reactie die we hierop kregen was: "Top!".   Meer moet dat niet zijn. 

Wil je ook meer tijd hebben om uw klanten te bedienen in BOAR, en tegelijk uw klanten de beste service aanbieden op vlak van persoonsverzekeringen?  Kies dan voor je gemak, en check wat Life Experts voor uw verzekeringskantoor kan betekenen.