info@lifeexperts.be
facebook
linkedin
12/01/2021

Dit maakt de planning eenvoudiger en vermijdt het heen en weer gemail dat normaal nodig is om een goed moment te vinden elkaar te ontmoeten.

Wat het COVID-jaar 2020 ons geleerd heeft, is dat online afspraken hun blijvend nut zullen hebben.   Hoewel live-meetings onmisbaar zijn, betekenen online meetings een belangrijke tijdswinst voor beide partijen.  We ondervinden dit zelf, en we krijgen ook steeds meer vragen van klanten om op deze manier te overleggen.  Logisch ook, want we kunnen gemakkelijker iets aftoetsen, of tussentijds kijken of onze studie op de goede weg zit.  Door het onderling delen van schermen zijn deze online meetings uitermate geschikt om informatie te delen en onze adviesfunctie correct uit te oefenen.  De ervaring leert dat online meetings frequenter zijn en ook korter.  Dus uitermate geschikt om nauwe contacten te houden met elkaar.      

Omdat we volop inzetten op digitalisering kunnen onze klanten of partnermakelaars nu ook zelf een online meeting inplannen met hun adviseur, op een moment dat hun best past. Onze agenda's staan vanaf nu open via onze online boekingsmodule.  Dit maakt de planning véél eenvoudiger en vermijdt het heen en weer gemail dat normaal gesproken nodig is om een goed moment te vinden om elkaar te ontmoeten.  Een ingeboekte meeting komt zowel in de agenda van de gast als in onze agenda terecht.  En de gast kan vervolgens ook derden uitnodigen op deze online vergadering.  Allen krijgen een vriendelijke herinnering de dag voor de meeting.  

Gemakkelijk toch?